Week van de Duurzaamheid 2017

Duurzame inspiratie en activiteiten op diverse locaties voor jong en oud!

Kom langs of organiseer zelf een duurzame activiteit.

Het overzicht met activiteiten vind je op deze pagina.

Meld je eigen activiteit aan met het aanmeldformulier. In de toolkit vind je allerlei praktische materialen.

Contact:amersfoortduurzaam@gmail.com

De week van de duurzaamheid Amersfoort geopend! [video]

Onder het motto Verslingerd aan een schone stad” is 7 oktober de duurzame week in Amersfoort feestelijk geopend. Met een slinger van 40 meter zwerfafval, bevestigd aan de Koppelpoort, werd het probleem van de verpakkingsindustrie op de kaart gezet en werd ervoor gepleit om statiegeld op blikjes en flesjes te zetten. Want Amersfoort is het […]

Zaterdag 7 oktober aftrap Week van de Duurzaamheid

Zaterdag 7 oktober 10.00 uur vindt bij de Koppelpoort de officiële aftrap plaats van de Week van de Duurzaamheid 2017. Dan staat het thema zwerfafval centraal. Met een slinger gemaakt van zwerfafval zetten we in deze week dit thema op de kaart. En we gaan de industrie oproepen hun verpakkingsmateriaal te verduurzamen. Wil jij ook […]

Week van de Duurzaamheid op Golfbreker radio

Afgelopen zaterdag 29 september werd door Golfbreker radio aandacht besteed aan de Week van de Duurzaamheid. Luister hieronder het item nog eens terug:

http://www.amersfoortduurzamestad.nl/wp-content/uploads/2017/10/Interview-Jeanne.mp3

Week van de Duurzaamheid in Amersfoort

Zaterdag 7 t/m 14 oktober vindt de Week van de Duurzaamheid plaats in Amersfoort
Inwoners, ondernemers en organisaties bouwen samen aan een duurzame stad. Een week lang kun je op allerlei locaties in de stad ervaren, leren, zien en inspiratie opdoen om je eigen leven duurzamer en groener te maken. Bezoek, ervaar of laat zelf zien:

hoe […]

Ook een artikel schrijven?

[…]

Overzicht activiteiten Week van de Duurzaamheid 2017

In de periode van 7 t/m 14 oktober worden er in Amersfoort tal van activiteiten rondom het thema duurzaamheid georganiseerd. De meeste activiteiten zijn gratis toegankelijk. Meld je vooraf echter wel aan. Dat maakt het voor de organisatie een stuk makkelijker.
Voor meer informatie over de activiteit, locatie, eventuele kosten en aanmeldmogelijkheid even doorklikken op de betreffende activiteit.