033Energie | Event over comfortabel wonen zonder energierekening

 

033Energie-MREen mooi huis met optimaal wooncomfort en een gezond binnenklimaat. Zonder te verhuizen en met dezelfde woonlasten. Dat is mogelijk met een Nul-op-Meter renovatie. Donderdag 10 maart organiseert 033Energie, het energieloket van Amersfoort, een informatiebijeenkomst over ‘Het Nieuwe Wonen’.

Tot de tachtiger jaren van de vorige eeuw werden woningen slecht geïsoleerd. Dat betekent jaar in jaar uit relatief hoge stookkosten. Bovendien zijn na dertig tot veertig jaar veel woningen toe aan groot onderhoud, zoals het vernieuwen van metselwerk, dak en kozijnen. Met de huidige bouwtechniek worden beide zaken tegelijk aangepakt. Wat houdt een Nul-op-de-Meter renovatie in? Bij een volledige Nul-op-de-Meterrenovatie van een rijwoning worden voor- en achtergevel en dak vernieuwd en optimaal geïsoleerd. Ook komen er zonnepanelen op het dak en krijgt de woning een nieuw verwarmingssysteem. De renovatie kan in één keer worden uitgevoerd of stapsgewijs.

033 Energie | Het Nieuwe Wonen
Datum: 10 maart
Tijden: van 15.00-17.30 uur of van 19.00-21.30 uur
Deelname gratis

033Energie heeft concepten waarmee een volledige renovatie in 12 dagen wordt gerealiseerd zonder dat de bewoners hun huis hoeven te verlaten. Na de verbouwing ziet de woning er als nieuw uit en zijn wooncomfort en binnenklimaat optimaal. Op basis van normaal energieverbruik is de energierekening nu gegarandeerd nul. De eigenaar verdient de kosten van de renovatie terug met de besparing op de energiekosten, bovendien is de woning aantoonbaar meer waard.

Tijdens de informatiebijeenkomst op 10 maart krijgen deelnemers heldere informatie over de aanpak (in stappen of in één keer), financiering en subsidies. Meer informatie over het programma en deelname aan ‘Het Nieuwe Wonen’ is te vinden op www.033energie.nl. Deelnemers maken kans op het winnen van één van vier Smappee energieverbruikmonitoren t.w.v. 199,00 euro.

Ervaring

033Energie, het energieloket van Amersfoort, heeft de afgelopen vijf jaar energiebesparingsconcepten in Amersfoort ingevoerd. Zo is 033Energie actief geweest met het ontwikkelen van een ketenbreed consortium, energie-advies en -producten, financieringsconstructies, doelgroepenaanpak en de juiste technieken voor energiezuinig renoveren. In 2014 is het Centrum voor Duurzaam Renoveren ingericht, een winkel waar particulieren terecht kunnen met al hun vragen over energiebesparend renoveren. Voor meer informatie zie www.033energie.nl.

 

 

 

 

 

Deel je mening

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.