13 februari: Masterclass Duurzaam Ondernemerschap

logo_EBUOnze samenleving bevindt zich op een kantelpunt en ondernemers hebben de sleutel in handen. Duurzaam ondernemen is een krachtig instrument voor ondernemers en er zijn kansen te over. In deze Masterclass Ondernemerschap wordt ingegaan op de grote veranderingen die nodig zijn en de kansen voor ondernemers die meer willen dan alleen kosten besparen.

Masterclass Duurzaam Ondernemen Nederland is flink in beweging. Van de zorg tot de bouw en van energie tot voed­sel, van Utrecht tot Limburg, overal is alles sterk in verandering naar een duurzame samenleving. Maar hoe zou een duurzame samenleving er over pakweg 15 jaar uitzien en wat zou je nu moeten doen? Onze samenleving bevindt zich op een kantelpunt en ondernemers hebben de sleutel in handen. Duurzaam ondernemen is een krachtig instrument voor ondernemers en er zijn kansen te over.

Deze Masterclass Ondernemerschap gaat in op waar de grote veranderingen nodig zijn, waar de beweging al te zien is en waar de kansen liggen voor ondernemers. Met zoom op de kansen en uitdagingen in grote steden, zoals Utrecht en omstreken. En kijken met een brede blik om van duurzame innovaties te leren die elders in de wereld een grote impact maken en waar ondernemers hier van kunnen profiteren.

Aanmelden en meer informatie: Klik hier voor meer informatie en aanmelden

Masterclass Duurzaam Ondernemen
13 februari, 17:30u
Auditorium, International Campus Utrecht – Kriekenpitplein 1, 3584 EC Utrecht

Deel je mening

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.