160.000 binnen. Foodhal het Lokaal gaat door! Op naar 250.000!

LokaalDe crowdfunding campagne voor Het Lokaal, een unieke foodhal in Amersfoort, is een groot succes. 172 investeerders hebben hun steun en vertrouwen uitgesproken door gezamenlijk bijna 160.000 euro in te leggen. Een mooi resultaat die we graag verder uitbouwen. Meedoen kan al vanaf 100 euro en nog tot 31 juli.

Als we dit bedrag vergroten naar 200.000 of misschien zelfs 250.000 euro, dan kunnen we het merendeel van ons concept uitvoeren met behulp van de crowd en hoeven we niet aan te kloppen voor leningen bij andere instanties. Help jij ons dit succes te vergroten?

Crowdfunden betekend dat je ons geld leent om onze onderneming te kunnen starten. Het betreft een lening, vanaf 100 euro, tegen 25% rente over een looptijd van 5 jaar. Naast de rente ontvang je leuke extra’s, zoals korting op onze producten, naamsvermelding in Het Lokaal of op de entree en nog veel meer. Daarnaast mag je jezelf met trots rekenen tot één van de medeoprichters die Het Lokaal mogelijk hebben gemaakt.

En wat heb je dan precies mogelijk gemaakt? Het Lokaal is een foodhal in het stadshart van Amersfoort. In twee voormalige loodsen in de Nieuwe Stad gaan we regionaal eten en drinken inkopen, verwerken, produceren en verkopen. Het is een combinatie van groothandel, detailhandel, webwinkel, horeca en evenementen. Je koopt er pure, verse en vooral lekkere producten van boeren, telers en producenten uit de regio. In Het Lokaal komt tevens een ambachtelijke bakkerij die zuurdesem broden maakt, een koffiebranderij en worden er diverse workshops gegeven rondom koken, eten en drinken.

Interesse? Kijk voor meer informatie en om mee te doen op:https://www.crowdaboutnow.nl/hetlokaal

Deel je mening

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.