365 Minute Sessions: Hoe verdien je in de circulaire economie

Stichting U-Design organiseert het 365 Minute Sessions event op dinsdag 8 december 2015 in het dan net verbouwde voormalige provinciehuis Utrecht.

365minutesession
Het event biedt handvatten aan professionals die duurzame innovatie al zien als onontbeerlijke voorwaarde voor toekomstige groei, maar zich verder willen oriënteren voordat ze het echt verwerken in hun business. Deze 365 minuten bieden waardevolle informatie over waardecreatie en geld verdienen in de circulaire economie.

365 Minute Sessions
8 december 2015
van 11:55 tot 18:00 uur
Voormalig Provinciehuis, Utrecht
Kosten bedragen € 80,- inclusief lunch en drank.

Klik hier om u aan te melden of voor meer informatie over het programma.

Keynote Gunter Pauli 
Gunter Pauli, autoriteit op het gebied van duurzame businessmodellen en auteur van het boek ‘The Blue Economy’, neemt u mee in de context en koppelt die aan het perspectief van de veranderende markt.

Aansluitend presenteren verschillende innovatieve bedrijven zoals Willem & Drees, Kirkman Company en JHK Architecten in een tweetal sessie rondes hun succesvolle denk- en handelwijzen. Door onderlinge kennisuitwisseling en een netwerkborrel vormt het 365 Minute Sessions event een prima setting voor nieuwe contacten en mogelijke toekomstige samenwerkingen.

Anne van der Zwaag, auteur ‘Looks good feels good is good’, zal gedurende de dag de rol van moderator vervullen.

U-Design
Als non-profit stichting zet U-Design zich in om de creatieve sector, kennisinstellingen, industrie en dienstverlening in de regio Utrecht te verbinden en te stimuleren. Kennisuitwisseling tussen deze groepen is van essentieel belang. Daarmee zet U-Design de regio Utrecht als designregio op de kaart op lokaal, regionaal en nationaal niveau.

Deel je mening

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.