Ook in Amersfoort: Duurzame huizenroute op 26 oktober

duurzame huizenrouteDuurzaam wonen, hoe doe je dat? Tijdens de Nationale Duurzame Huizenroute op 26 oktober kan iedereen een bezoek brengen aan ‘verduurzaamde’ huizen. De verschillende bestaande initiatieven op het gebied van duurzaamheid en wonen worden zo één keer per jaar samengebracht.

Huiseigenaren stellen vrijwillig hun huis open en delen hun ervaringen. Of iemand in een passief huis of energieneutraal huis woont of bewust voor een aantal kleine duurzame aanpassingen heeft gekozen. Huiseigenaren geven bezoekers inspiratie om aan de slag te gaan met bijvoorbeeld zonnepanelen en speciale duurzame bouwmaterialen en verwarmingssystemen.

Heeft u uw huis verduurzaamd? Dan kunt u hier uw huis aanmelden voor de route en zo andere huiseigenaren informeren.

Wilt u informatie van een huiseigenaar van een verduurzaamd huis in uw gemeente? Klik dan hier voor de kaart om huizen in de buurt te vinden. Ongeveer 4 weken van te voren is op de website te zien welk dagdeel de huizen op 26 oktober open zijn. Bij een aantal huizen moet u vooraf aangeven wanneer u komt. Voor andere huizen hoeft u alleen aan te geven dat u op die dag een keer langs komt. Dit is per huis op de website aangegeven.

Deel je mening

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.