Amersfoort Onderneemt Duurzaam

Amersfoort Onderneemt Duurzaambekronen – enthousiasmeren – informeren – verbinden

ZZP’ers, winkeliers, dienstverleners, multinationals: Amersfoort heeft ze allemaal en bijna allemaal zijn ze op de een of andere manier bezig met duurzaamheid. Soms nog alleen aan het nadenken, soms al met certificeringen en aantoonbaar succes. Hun inspanningen zijn echter meestal nauwelijks zichtbaar. En dat is jammer. Want duurzaamheid is in toenemende mate een keuzefactor voor klanten en medewerkers.

Zichtbare bekroning voor duurzaamheid

Speciaal voor lokale bedrijven heeft Amersfoort Onderneemt Duurzaam een zichtbare bekroning in het leven geroepen voor deze bedrijven. Met het Amersfoort Onderneemt Duurzaam-vignet maken bedrijven op hun naambordje, winkelruit, briefpapier en internet duidelijk dat ze goed bezig zijn met duurzaamheid.

Amersfoort Onderneemt Duurzaam helpt daarnaast ondernemers van klein tot groot met hun pogingen om duurzamer te worden. Dat doen we met advies, doorverwijzingen en het koppelen van initiatieven en ondernemers aan elkaar.

Toegankelijk zonder vrijblijvend te zijn

Zelfstandig ondernemers en bedrijven in alle rechtsvormen kunnen een aanvraag doen voor het Amersfoort Onderneemt Duurzaam-vignet. Het vignet heeft als doel bedrijven herkenbaar te maken die duurzame initiatieven ontplooien. Om lid te worden stellen wij de volgende eisen: Uw bedrijf neemt IEDER JAAR een nieuw duurzaam initiatief, wat inhoud dat u een project uitvoert op het gebied van één van de 3 P’s (People, Planet of Profit) Bedrijven dienen in de gemeente Amersfoort te zijn gevestigd. Dit kan de statutaire vestigingsplaats zijn, maar ook een filiaal. Het vignet is dus voor iedereen toegankelijk, zonder vrijblijvend te zijn.

 Secretariaat Amersfoort Onderneemt Duurzaam

Postbus 2160
3800 CD Amersfoort
info@amersfoortonderneemtduurzaam.nl
http://www.amersfoortonderneemtduurzaam.nl

Deel je mening

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.