Voorlichtingsbijeenkomst Smart Mobility Challenge

De Economic Board Utrecht heeft 100.000 euro beschikbaar gesteld voor de ontwikkeling van slimme mobiliteitsdiensten. Via de Smart Mobility Challenge worden ontwikkelaars uitgedaagd aan de slag te gaan met het smartmobilityplatform en op basis van open data nieuwe mobiliteitstoepassingen te ontwikkelen.

Op vrijdag 10 oktober is er in het Provinciehuis in Utrecht van 13.00u tot 15.00u een voorlichtingsbijeenkomst waarbij kennis gemaakt kan worden met de organisaties achter de Smart Mobility Challenge en de ins- en outs van deze challenge worden toegelicht. Deelname aan de bijeenkomst is gratis, Wel graag vooraf aanmelden via de website http://www.openchallenge.nl/smartmobility

De Smart Mobility Challenge 2014 richt zich op de ontwikkeling van informatiediensten die het reizen en vervoeren in Nederland comfortabeler en/of efficiënter maken. De diensten dienen gebruik te maken van datasets die beschikbaar zijn of komen via het Smart Mobility platform. Voorstellen kunnen ingediend worden tot uiterlijk 12 november 2014.

Wanneer: vrijdag 10 oktober 2014, 13.00 – 15.00u
Waar: Provinciehuis Utrecht, Archimedeslaan 6, Utrecht
Deelname: is gratis, wel graag voorafaanmelden via http://www.openchallenge.nl/smartmobility

[map id=”41″]

Deel je mening

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.