Business-Garden – de werkplek voor duurzaam Nederland

One Planet ‘Business Garden’ is een duurzaam kantoor met werk- en vergaderruimtes in een fraaie en inspirerende architectonische omgeving. We verenigen partners onder één dak die people, planet, prosperity in hun kernactiviteit hebben verankerd. Duurzaamheid is wat ons bindt.

Business-Garden - de werkplek voor duurzaam Nederland

Onze ambitie reikt verder. De verschillende gebruikers vormen samen een bewegende werkgemeenschap waarbij er ruimte is om kennis en ideeën uit te wisselen. Hierdoor ontstaat een innovatieve cultuur die kan leiden tot spectaculaire ontwerpen, diensten en producten. Het atrium dient als faciliterend hart hierin en is een ware werktuin. Allerlei mensen vertoeven in deze groene oase om te werken, te vergaderen, klanten te ontvangen, te lunchen en inspiratie op te doen. Om de kennisdeling actief te stimuleren organiseren we refresh-bijeenkomsten waar het ontmoeten van mensen vanzelf gaat, zoals movienights, expertlezingen, TEDtalks en tentoonstellingen.

De Business Garden is ook een one stop shop met loketdiensten voor finance, legal en marketing. Om de werkgemeenschap te bevorderen en te versterken is er een inhouse-makelaar voor duurzaamheidsexperts. Hier kunnen leden elkaars expertise vragen, opdrachtgevers komen met hun opdracht of partijen collectief diensten inkopen.

Het idee is steeds hetzelfde: delen van kennis, laten ontstaan van een groot netwerk van mensen die bezig zijn met duurzaamheid, stimuleren van innovatie.

One Planet Business-Garden

  • Initiatiefnemer: OnePlanet.org
  • Architect: Z33P Architecten, Amersfoort
  • Projectontwikkeling: Lithos Bouw & Ontwikkeling
  • Partners: Energiecooperatie Eemstroom, Matchpoint Betrokken Ondernemen

 

Werken op maat

Op een toplocatie staat dé plek voor duurzaam Nederland. Het nieuwe werken begint bij One Planet ‘Business Garden’. Je huurt kantoorruimte en deelt met de andere huurders de ruimte die je gebruikt voor de receptie, vergaderen, lezingen, klanten ontvangst, bibliotheek en ook de lunch en koffiecorner. Hierdoor heb je meer faciliteiten, bespaar je in kosten en betaal je alleen voor deze ruimtes en diensten wanneer je er daadwerkelijk gebruik van maakt.

Het atrium is het bruisende hart van de collectieve ruimtes. Geconcentreerd je presentatie bijschaven, samen rond de tafel voor een nieuw project, ‘gewoon’ inspiratie opdoen, of besloten vergaderen: wij bieden werken op maat. Er wordt hier cappuccino geserveerd zoals die bedoelt is en je kunt hier lekker lunchen met verse producten en ingrediënten uit eigen tuin.

Werken in een kantoor hoeft niet saai en anoniem te zijn. Dat bewijst One Planet. Het kent verschillende sferen, van zakelijk tot informeel. Je kunt dus steeds een omgeving kiezen die bij je past. Wij richten ons niet alleen op duurzaamheid maar ook op kwaliteit en comfort. Overbodig om te zeggen dat de materialen die we gebruiken voldoen aan het duurzaamheidsstandaard, dat onze stoelen lekker zitten, en de inrichting een lust is voor het oog.

Ben je opzoek bent naar een duurzame werkruimte in een creatieve en inspirerende omgeving, dan is One Planet ‘Business Garden’ wellicht dé plek voor jouw organisatie of bedrijf. Een werkplek waar je uitgedaagd wordt tot innoverende concepten, buiten de grenzen van je bedrijf te gaan en waar je nieuwe werkstijlen ontdekt.

Kortom; wil je meer dan een kantoor? Come and join the future!

Download de verkoopbrochure

Deel je mening

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.