Doe een ComfortScan voor uw woning!

Meer wooncomfort en een lagere energierekening
Actieweken: 17-30 september

Klimaatverandering en energietransitie zijn actuele thema’s. Wat betekenen deze ontwikkelingen voor de woningeigenaar? Het energieloket van de gemeente Amersfoort adviseert over het verduurzamen van uw woning. Dat advies noemen we een ComfortScan.

Waarom zijn maatregelen nodig?

Klimaatverandering gaat gepaard met extreem weer en onze huizen zijn daar niet op gebouwd. Het goed isoleren van dak en gevels houdt niet alleen in het koude seizoen de warmte binnen maar in de zomer ook de hitte buiten. 

Om verdere opwarming van de aarde tegen te gaan, stappen we van aardgas over op duurzame energie. Begin volgend jaar wordt duidelijk welke vorm van energie dat per wijk in Amersfoort zal worden: warmtenet en/of elektriciteit of (geïmporteerd) gas. In de komende tien jaar krijgt elk huishouden te maken met veranderingen in de energievoorziening.

Goed nieuws!

Doe een ComfortScan
Hebt u belangstelling voor het verduurzamen van uw jaren ’30-woning (of ouder)? Kom dan tussen 17 en 30 september langs bij het energieloket van Amersfoort en doe een ComfortScan. Het energieloket geeft u advies over mogelijkheden en financiering. Wat is precies de invloed van duurzame maatregelen op uw wooncomfort en de energierekening? En met welke maatregel kunt u het beste beginnen? Het loket geeft antwoord op uw vragen. Wilt u langskomen? Ga dan naar www.033energie.nl/comfortscan, vul uw woninggegevens in en plan een afspraak. De koffie staat klaar!

Bekijk een modelwoning
Ontdek hoe anderen uit uw omgeving al besparen op energiekosten. 033Energie heeft een aantal modelwoningen in Amersfoort, waaronder een jaren ’30 woning. Deze modelwoningen zijn op afspraak te bezoeken.

033Energieloket is het energieloket van Amersfoort
Tel.: 06 30 04 17 61
E-mail: energieloket@033energie.nl
Bezoekadres: Modemweg 3, 3821 BS Amersfoort

Deel je mening

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.