Wie is Qredits

Qredits is de enige landelijke microfinanciering organisatie. Qredits helpt startende én bestaande ondernemers bij het succesvol (door)starten van hun bedrijf. Dit doen we door het aanbieden van ondernemerstools, persoonlijk coaching en het verstrekken van microkredieten tot € 50.000. De visie van Qredits is om ondernemerschap in Nederland toegankelijker te maken. We willen ondernemers snel en efficient op weg helpen om hun droom te kunnen verwezenlijken en daarbij kijken wij liever naar jouw toekomst dan naar jouw verleden.
Onze voordelen:

 1. Beoordeling van jouw ondernemingsplan bij je thuis;
 2. Coaching per aandachtsgebied;
 3. Alle producten & diensten gericht op de kleine ondernemer;
 4. Persoonlijk contact;
 5. Qredits heeft geen winstoogmerk.

 

Contactgegevens Qredits

Heb je een vraag? Neem dan gerust contact met ons op!

 • Website
  http://www.qredits.nl
 • Hoofdkantoor
  Wierdensestraat 27, Almelo
 • Afdeling coaching:
  Printerweg 6, Amersfoort (OndernemersPlaza)
 • Postadres:
  Postbus 302, 7600 AH Almelo
 • Telefoon
  (€ 0,55 p.g.) 0900 - Qredits, 0900 - 77 33 487
 • Helpdesk e-learning
  (€ 0,55 p.g.), 0900-2012123

Microkrediet tot 50.000 voor startende en bestaande ondernemers

Wat is microkrediet

Een microkrediet is een zakelijke lening van maximaal € 50.000 voor startende en bestaande ondernemers in het midden – en kleinbedrijf. Ondernemen vraagt doorgaans om investeringen. Je moet producten in voorraad nemen, een pand huren of machines aanschaffen. Ondernemers ondervinden echter steeds vaker problemen bij het afsluiten van een zakelijke lening. Een microkrediet tot € 50.000 bij Qredits kan uitkomst bieden!

 1. Wij geven je de financiële ruimte om jouw dromen te verwezenlijken.
 2. Wij geven individueel advies op maat.
 3. Wij komen bij je thuis om je aanvraag te beoordelen.
 4. Wij gaan uit van een positieve benadering: wij kijken liever naar de toekomst dan naar het verleden.

Wil je weten of je in aanmerking komt voor een microkrediet? Klik dan hier

Hoe verloopt een aanvraag

De procedure voor het aanvragen van een krediet bij Qredits bestaat uit 5 stappen. Elk van de stappen moet positief worden afgesloten voordat de volgende stap wordt gezet. Om de doorlooptijd van het proces te bevorderen is het wenselijk dat alle documenten zo volledig mogelijk zijn en je beschikbaar bent voor het maken van een afspraak of voor het beantwoorden van mogelijke vragen.

QCreditsprocedure1Aanvraag
Via Qredits.nl kun je online een kredietaanvraag invullen. Na het invullen van het aanvraagformulier vragen we je om een aantal documenten te uploaden. Het meesturen van de documenten is een essentieel onderdeel van de aanvraagprocedure.
Lees meer over de aanvraag 

Intake
Nadat je een aanvraag via de site hebt ingediend, bekijken we of je aanvraag past bij de doelgroep van Qredits en of je aanvraag volledig is. Alleen dan kan je aanvraag bij Qredits in behandeling worden genomen.
Lees meer over de intake 

Screening
Na ontvangst van de kredietaanvraag zal de bedrijfsadviseur het dossier inhoudelijk beoordelen. Wanneer de bedrijfsadviseur voldoende mogelijkheden ziet in je kredietaanvraag, wordt er contact met je opgenomen voor het maken van een afspraak.
Lees meer over de screening 

Beoordeling
Als de bedrijfsadviseur tevreden is over je plan gaat deze naar een riskmanager van Qredits. Deze beoordeelt de kredietaanvraag en het screeningsrapport dat de bedrijfsadviseur over de aanvraag heeft opgesteld.
Lees meer over de beoordeling 

Verstrekking
Wanneer de kredietaanvraag is goedgekeurd is, worden de kredietdocumenten opgemaakt.Wanneer je alle getekende stukken hebt teruggestuurd, maakt Qredits het kredietbedrag binnen 5 werkdagen over op je zakelijke bankrekening.
Lees meer over de verstrekking