Duurzaam Soesterkwartier

logo_duurzaamsoesterkwartierVereniging Duurzaam Soesterkwartier is een initiatief van en voor betrokken bewoners uit het Soesterkwartier die zich op constructieve wijze door middel van samenwerking inzetten voor een betaalbare en duurzame energierekening. Lees meer in onze folder (pdf) of bekijk de poster die wordt gebruikt voor presentaties (pdf)

De initiatiefgroep van deze vereniging bestaat uit: Wim Bomhof, Yvonne Feuerhahn, Luuk Folkerts, Henry de Gooijer, Willem Hamels, Kirsten Hollander, Fokke de Jong, Marieke van Krugten, Dico Kuiper, Joke Sickmann en Freek den Dulk. Inmiddels zijn tientallen mensen actief in diverse projectgroepen.

Het Bestuur van de vereniging bestaat uit 5 personen en komt 1 keer per 2 maanden bij elkaar.

Lid worden?

Duurzaam Soesterkwartier streeft duurzaamheid na, maar ook het belang van u als wijkbewoner. Wilt u meedoen? U kunt voor weinig geld lid worden. De voordelen op een rijtje:

  • U profiteert van onze gezamenlijke aanpak om uw energierekening betaalbaar te houden
  • U blijft op de hoogte van alle duurzame initiatieven die wij in de wijk opzetten, via deze website en een nieuwsbrief, die een aantal keren per jaar uitkomt
  • U kunt goede ideeën inbrengen en meehelpen die uit te voeren, samen met buurtgenoten
  • Tijdens bijeenkomsten komt u in contact met kundige en enthousiaste wijkbewoners. U krijgt informatie over duurzame thema’s die voor u interessant zijn

Voor een vrijwillige bijdrage van €5,00 per jaar bent u al lid. U kunt zich aanmelden door een berichtje te sturen naar info(at)duurzaamsoesterkwartier.nl. Vermeld in de e-mail uw naam, telefoonnummer, adres en eventueel uw belangstelling voor een activiteit.

Vereniging Duurzaam Soesterkwartier
Soesterweg 314-A
3812 BH Amersfoort
telefoon: 06-20425747 of 06-29501992
e-mail: info(at)duurzaamsoesterkwartier.nl

Deel je mening

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.