Duurzaamheid in de horeca en duurzaam ondernemen

start horecaDuurzaamheid in de horeca. Veel horecaondernemers stoppen geld in het duurzamer maken van hun onderneming. Restaurants gaan steeds meer over op biologische producten en vlees van hoge kwaliteit. Ook komt er meer aandacht voor streekproducten en seizoens-gebonden groenten. Boerderijen bieden voor de eigen stad en regio steeds meer producten en diensten aan. We zien steeds meer producten waar de boer en de streek trots op zijn.

Sociale rol horeca inzetten voor duurzaamheid
Meer dan welke sector ook, vervult de horeca een sociale rol. Het gaat altijd over het mogelijk maken van ontmoetingen tussen mensen. Volgende stap is dan de vraag hoe je deze rol verder kunt uitbreiden; hoe je kunt bijdragen aan een goede samenleving. Erken hierbij dat jouw bedrijf effect heeft op de omgeving en zie dit als kans. Hoe duurzaam is uw horecabedrijf? Hieronder tref je diverse artikelen en handige downloads met betrekking tot duurzaamheid in de horeca waaronder besluiten van de overheid, inkoop, gezondheid, voedsel en energie.

Gratis informatie over duurzaamheid in de horeca is direct te downloaden!
Bron: duurzame horeca

Deel je mening

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.