Economic Board Utrecht geeft startschot voor Smart Mobility Challenge

Win tot 100.000 euro ontwikkelbudget voor nieuwe mobiliteitsdienst
Economic Board Utrecht geeft startschot voor Smart Mobility Challenge

Op 25 september wordt tijdens de IT Innovation Day in de Prodentfabriek in Amersfoort het startschot gegeven voor de Smart Mobility Challenge. Via de website http://www.openchallenge.nl/smartmobility kunnen tot 12 november concepten voor slimme mobiliteitsdiensten worden ingezonden. Eind november bepaald een publieksjury van Webwereld en een Vakjury welke concept begin 2015 gerealiseerd gaat worden.

IMG_1675

De wedstrijd is onderdeel van het Utrechtse Smart Mobility project, dat mede gefinancierd wordt door de provincie Utrecht en het Ministerie van Infrastructuur en Milieu in het kader van het programma Beter Benutten. Het project brengt mobiliteitsinformatie uit verschillende bronnen (zoals TomTom en NDW) bijeen in één Smart Mobility platform Dit platform maakt het voor ontwikkelaars makkelijker om –met de beschikbare data- nieuwe mobiliteitsdiensten te ontwikkelen.

Deelname aan de challenge

Deelname aan de Smart Mobility Challenge 2014 staat open voor creatieve ICT-dienstverleners met de juiste kennis en kunde om het Smart Mobility platform in te zetten voor nieuwe oplossingen of verbetering van bestaande diensten.

Vanaf 25 september tref je op http://www.openchallenge.nl/smartmobility alle relevante informatie over de Smart Mobility Challenge en de deelnamecriteria. Voorstellen kunnen ingediend worden tot en met 12 november.

Deel je mening

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.