Eerste duurzame ondernemers tekenen huurcontract OnePlanet Business Garden

Lithos bouw en ontwikkeling en One Planet ontwikkelen Business Garden, een duurzaam kantoorgebouw van in totaal 4382 m² aan het Stationsplein van Amersfoort. Business Garden is een state-of-the-art en duurzaam kantoorgebouw dat een flexibele werkomgeving biedt voor diverse partijen. Het gaat goed met Business Garden, erg goed zeggen de initiatiefnemers. Deze week werden er maar liefst drie huurcontracten ondertekend.

One Planet Business Garden is state-of-the-art en duurzaam kantoorgebouw
De partijen die ondertekenden zijn: One Planet, Matchpoint Betrokken Ondernemen en Pre Sustainability. En dit is nog maar het begin!

Update: Bureau Groenadvies, een ingenieurs- en adviesbureau gespecialiseerd in bouwen met groen, sluit zich aan bij One-Planet Business Garden. Vanochtend zijn de contracten getekend.

One Planet Business Garden , Inspirerende werkplek voor duurzame ondernemers

Business_Garden-41

Business Garden is een state-of-the-art en duurzaam kantoorgebouw met een missie; het creëren van een flexibele werkomgeving voor diverse partijen, die inspireert, faciliteert en verbindt.

Drie waarden staan hierin centraal: Beleving,Diensten en Samenwerken. Business Garden biedt zijn huurders activiteitgericht werken. Vaste kantoorruimtes met collectieve voorzieningen zoals de receptie, conferentie- en vergaderruimtes, flexibele werkplekken, klantenontvangst, kenniscentrum en Green Cafe. De gedeelde ruimtes kennen verschillende sferen, van zakelijk tot informeel. Geconcentreerd je presentatie bijschaven, samen rond de tafel voor een nieuw project, ‘gewoon’ inspiratie opdoen, of besloten vergaderen; Maatwerk dus!

Centrale ligging, tov NS station Amersfoort

De Business Garden ligt centraal gelegen in het land, op het Stationsplein 14-16 in Amersfoort op 50 meter afstand van de hoofdentree van het centraal station. Ideale bereikbaarheid dus per openbaar vervoer, auto en fiets.

Heb je belangstelling om hier ruimte te huren? Neem dan contact op met Paul Heistein. Zijn gegevens zijn:paul.heistein@oneplanet.org/ – 06 52 40 19 47

[map id=”22″]

Deel je mening

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.