FASa/dE Architectuurcafe Fasade – Forum voor Architectuur en Stedenbouw aan de Eem

architectuurcafe4-kl-1Fasade – Forum voor Architectuur en Stedenbouw aan de Eem – brengt architectuur en stedenbouw bij een breed publiek onder de aandacht …

Met een afwisselend programma brengt het FASa/dE – Forum voor Architectuur en Stedenbouw aan de Eemarchitectuur en stedenbouw bij een breed publiek onder de aandacht. FASadE – Forum voor Architectuur en Stedenbouw aan de Eem diept (actuele) kwesties uit en zorgt met regelmaat voor een inhoudelijke confrontatie tussen architecten en stedenbouwkundigen, gemeente, projectontwikkelaars en woningbouwverengingen. Ook biedt het FASadE een podium ter inspiratie, kennisuitwisseling en om te netwerken. Het FASadE organiseert Architectuurcafés, tentoonstellingen, symposia, excursies, rondleidingen, de Amersfoortse Dag van de Architectuur en geeft publicaties uit.

FASadE maakt onderdeel deel uit van de koepelorganisatie Amersfoort in C . Deze stichting bestaat naast FASadE uit de  Amersfoortse musea Museum FlehiteMondriaanhuis en Kunsthal KAdE.

FASa/dE Forum voor Architectuur en Stedebouw

web: http://www.fasade.nl
mail: info@fasade.nl
twitter: http://twitter.com/fasade033

Bezoekadres:
Stad van Cahen, Muurhuizen 104, Amersfoort
Postadres: Postbus 699, 3900 AR Amersfoort
Tel: 033 – 460 30 86

Deel je mening

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.