Een financiële bijdrage voor uw groene initiatief

Beleef en Bewonder in Amersfoort. Tussen 21 augustus en 21 november 2017 kunt u als bewoners- of vrijwilligersgroep voor een groen initiatief vouchers aanvragen ter waarde van € 500 of € 1.000.

Het bedrag van de vouchers moet worden besteed aan een fysiek project in de provincie Utrecht dat groen in de brede zin van het woord realiseert. Aanvragen worden beoordeeld door Groen aan de Buurt.

Direct aanvragen of meer info?

Voor het aanvragen van vouchers kunt u het formulier invullen. Meer informatie over de voorwaarden en regels vindt u op de website van Groen aan de Buurt.

Over de voucherregeling Beleef en Bewonder

De provincie Utrecht vindt het belangrijk dat burgers meer betrokken raken bij hun eigen groene woonomgeving en dat het natuurbeleid weer midden in de samenleving komt te staan. Om kleine lokale groene initiatieven te stimuleren, wordt deze voucherregeling uitgevoerd. Op deze manier kunnen zoveel mogelijk groene buurtinitiatieven tot uitvoering worden gebracht. De uitvoering van de voucherregeling is in handen van de Groen aan de Buurt organisatie met subsidie van de provincie Utrecht.

Deel je mening

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.