Het Lokaal

Het Lokaal is een foodhal in het stadshart van Amersfoort. In twee voormalige loodsen in de Nieuwe Stad gaan we regionaal eten en drinken inkopen, verwerken, produceren en verkopen. Het is een combinatie van groothandel, detailhandel, webwinkel, horeca en evenementen. Je koopt er pure, verse en vooral lekkere producten van boeren, telers en producenten uit de regio. In Het Lokaal komt tevens een ambachtelijke bakkerij die zuurdesem broden maakt, een koffiebranderij en worden er diverse workshops gegeven rondom koken, eten en drinken.

Interesse? Kijk voor meer informatie en om mee te doen op:https://www.crowdaboutnow.nl/hetlokaal

Dit is Het Lokaal!
Het Lokaal draait om aandacht en passie voor eten en drinken. Pure smaken, weten wat je eet, waar het vandaan komt en wie het heeft geproduceerd.

In Het Lokaal wordt voedsel verwerkt, verkocht en geconsumeerd. Voedsel uit de regio, van het seizoen en voor een logische prijs.

Het Lokaal is dé plek waar een nieuwe eetcultuur tot stand komt. Waar voedsel uit de stad en de regio samenkomt en zijn weg vindt naar bewoners, horeca en instellingen.

Een plek waar kan worden gekocht, gekookt, gegeten, gedronken, geleerd, waar over voedsel wordt gepraat en waar netwerken worden verbonden rondom onze primaire levensbehoefte: eten!

Deel je mening

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.