Kenniscentrum Duurzaam Bouwen

kenniscentrumVooraanstaande bedrijven als Lomans, Bloemendal, Van Zwieten Architekten, Heiligers, Rabobank Amersfoort en omstreken, en Wolter & Dros constateerden dat de mogelijkheden voor duurzaam bouwen en verbouwen nog te vaak in een te laat stadium op tafel komt te liggen. Volgens hen worden plannen vooral nog met ‘klassieke’ bouwmethoden voorbereid.

Kenniscentrum Duurzaam Bouwen
Om de belangstelling voor de mogelijkheden van duurzame oplossingen te versterken, hebben de bedrijven de handen ineen geslagen en een stichting in het leven geroepen. Deze stichting zal een Kennisdesk Duurzaam Bouwen oprichten. Dit platform moet ondernemers helpen en inspireren bij hun oriëntatie.

Met dit kansrijke initiatief kunnen ondernemers in contact komen met bedrijven en organisaties die hen verder kunnen helpen. Van architect tot installateur, van bouwer tot bank. De stichting verwacht, dat indien het initiatief door de markt wordt omarmd, ook andere geïnteresseerde bedrijven met de juiste kennis en ervaring zich als deelnemer kunnen aanmelden.

Meer informatie: www.kenniscentrumduurzaambouwen.nl  of via twitter @KCDuBo033

Deel je mening

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.