Syntens Innovatiecentrum

logo_syntensDuurzaam innoveren, ofwel: innoveren met het oog op een duurzame toekomst. Syntens Innovatiecentrum verbindt ondernemingen en kennisinstellingen met een focus op schone technologie en een biobased economy. Samen vernieuwende, groene producten en productiewijzen ontwikkelen, en hier geld aan verdienen is een harde “must” nu en in de toekomst. De innovatieadviseurs van Syntens ondersteunen ondernemers met persoonlijk advies en inspirerende bijeenkomsten bij de eerste stappen naar duurzaam ondernemerschap.

Bent u een ondernemer die altijd op zoek is naar nieuwe markten en producten? Maakt u proactief gebruik van uw netwerk? Dan wordt het tijd om contact op te nemen met Syntens.

Ons netwerk versterkt uw bedrijf met de juiste kennis en middelen zodat u beter, eerder en sneller innoveert. Syntens weet hoe en met wie u succesvol werkt aan nieuwe business. Onze diensten zijn voor ondernemers veelal kosteloos. Ondernemend Nederland vooruit helpen is de opdracht die we vanuit het Ministerie van Economische Zaken, Landbouw & Innovatie hebben meegekregen.

Syntens is er voor ondernemend Nederland. MKB’ers die ervoor openstaan om samen met anderen nieuwe business te ontwikkelen. Leeft u met het motto: het kan altijd beter? En gelooft u in de kracht van samenwerken? Dan zijn wij er voor u

Direct innovatieadvies

Op werkdagen helpen we u (van 8:00 tot 20:00) direct met al uw ondernemersvragen en ideeën. Er zit een team van ervaren innovatieadviseurs voor u klaar om u direct te helpen met al uw vragen. Op onze website vindt u tevens een overzicht van de meest gestelde vragen die we ontvangen via onze direct innovatieadvieslijn 088 – 444 0 222.

Syntens Nieuwegein
Kelvinbaan 42, 3439 MT Nieuwegein
innovatieadvieslijn 088 – 444 0 222.
Syntens algemeen: 088- 444 0 444