Actieweek Plastic soep van Platform Amersfoort Duurzaam

platform Amersfoort DuurzaamIn de week rond 10 oktober, dag van de duurzaamheid, organiseert Platform Amersfoort Duurzaam een actieweek voor de plastic soep. Deze “plastic week” staat bol van activiteiten!

Duurzaam integratiecafé op 10 oktober
Op de Dag van de Duurzaamheid organiseren The Beebox, chefkok Marco Gelens van 4’t met Marco, Amersfoort Onderneemt Duurzaam en Platform Amersfoort Duurzaam een biologisch integratiediner. Kosten € 15,- (drankjes voor eigen rekening). Als u mee wilt eten, stuurt u dan e-mail naar Helma van Schendel

Datum en tijd: 10/10 18.15-20 uur
Locatie: Meet en Discover!, Stadsring 2

Debatcafé over De Afvalloze stad
Aansluitend aan het biologische integratiediner kunt u deelnemen aan een Debatcafé over de Afvalloze stad. Dit om samen te kijken hoe we met verschillende inzichten en nieuwe ideeën onze maatschappij kunnen verbeteren en hoe we duurzaamheid weer iets verder kunnen integreren in ons eigen leven (zakelijk, privé). Het debatcafé is gratis, opgeven is niet nodig. Koffie en thee ook gratis maar andere drankjes op eigen rekening. U kunt overigens ook alleen het diner bijwonen of zonder diner naar het debatcafé komen.

Datum en tijd: 10/10 20-22 uur
Locatie: Meet en Discover!, Stadsring 2

Deel je mening

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.