Rabobank Fonds Duurzaamheid, Innovatie en Talentontwikkeling

rabobank200x200Het Fonds Duurzaamheid, Innovatie en Talentontwikkeling van Rabobank Amersfoort en omstreken stimuleert initiatieven en/of duurzame ontwikkelingen die van economisch en maatschappelijk belang zijn voor Amersfoort en omstreken. Het fonds richt zich op de onderzoek- of ontwikkelfase van vernieuwende initiatieven. Projecten die het bedrijfsleven structureel ten goede komen en die economisch innovatieve ontwikkelingen stimuleren.

Daarnaast richt het fonds zich ook op de ontwikkeling van een groep talenten uit Amersfoort en omstreken op het gebied van sport of cultuur. Bijvoorbeeld het bieden van een masterclass voor een groep muziektalenten of een clinic voor een aantal sporttoppers.

Naast de gestelde algemene voorwaarden gelden voor de aanvragen de volgende aanvullende voorwaarden.

Duurzaamheid en Innovatie

  • Het project is van belang voor een grote groep leden/klanten van Rabobank Amersfoort en omstreken, alsmede voor de samenleving.
  • De aanvrager is een vertegenwoordiger van een bedrijf of organisatie die bij Rabobank Amersfoort en omstreken bankiert.

Talentontwikkeling

  • Organisaties en natuurlijke personen uit Amersfoort en omstreken komen in aanmerking voor ondersteuning in de vorm van een bijdrage voor een project op het gebied van sport, cultuur of wetenschap.
  • De aanvrager is een vertegenwoordiger van een bedrijf of organisatie die bij Rabobank Amersfoort en omstreken bankiert.

Heeft u een project dat in aanmerking komt, vul dan het formulier in.

Vragen?

Heeft u een vraag over het Fonds Duurzaamheid, Innovatie en Talentontwikkeling? Neem voor informatie gerust contact op met onze bank, telefoon (033) 421 81 28 of stel uw vraag via het onderstaande formulier.

Deel je mening

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.