Recycle je fiets tijdens de Triodos Hart-Hoofddag met Roetz bikes

roetz bikesOp 22 juni 2013 organiseert Triodos de hart-hoofddag. Op deze dag laten door Triodos gefinancierde ondernemers aan u zien wat zij doen. Als kersverse nieuwe dealer van Roetz bikes heeft de Bikeshop voor die dag samen met Triodos en Roetz een ludieke actie opgezet.  Lever je oude fiets of fietsframe in en krijg aantrekkelijk voordeel op een mooie Roetz fiets. Én kom vooral bewonderen hoe Roetz een fiets een tweede leven geeft.

Roetz bikes is een jong Nederlands fietsenmerk met een missie. Zij maken van oude fietsframes en onderdelen weer splinternieuwe prachtige fietsen. Oude fietsframes en bruikbare onderdelen worden op die manier duurzaam gerecycled. Niet alles is natuurlijk te hergebruiken en voor benodigde nieuwe onderdelen worden duurzame keuzes gemaakt. Zo zijn bijvoorbeeld de spatborden gemaakt van FSC beukenhout.

Op 22 juni zijn er mensen van Roetz en Triodos bij de Bikeshop om te vertellen en te laten zien wat hun drijft. Je ziet de verschillende stappen van het Roetz-i-fi-ceren oftewel een oude fiets een nieuw leven geven………met een verbluffend resultaat!

Nieuwsgierig? Lees meer over Roetz fietsen.

Deel je mening

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.