Spreekuur Microfinanciering – iedere woensdagochtend bij Ondernemersplaza

Een microkrediet, een lening van maximaal €50.000,– voor (duurzame) ondernemers, kan voldoende zijn voor de start of uitbreiding van een bedrijf. Helaas wordt 40% van alle aanvragen voor “kleine leningen” afgewezen omdat ondernemers niet voldoende  voorbereid zijn. Het ondernemingsplan is niet overtuigend genoeg of de ondernemersvaardigheden komen niet goed tot uiting. Om ondernemers te helpen bij hun financieringsvragen introduceert de Kamer van Koophandel Gooi-, Eem- en Flevoland een wekelijks spreekuur. Mensen met een vraag over microfinanciering of een afwijzing van de bank kunnen op afspraak terecht bij de vestiging in Amersfoort.

Ondernemersplan is leidend 
Een goed voorbereide ondernemer vergroot zijn kansen op het verkrijgen van microkrediet. Het ondernemersplan is leidend bij de aanvraag van startkapitaal. Tijdens het “spreekuur Microfinanciering” krijgen bezoekers tips over het schrijven van een plan en over benodigde ondernemersvaardigheden.

Spreekuren
Het “spreekuur Microfinanciering” is iedere woensdagochtend tussen 9:00 en 11:45 uur bij de KvK in Ondernemersplaza, Amersfoort. Starters en ondernemers maken zelf online een afspraak. Het spreekuur is gratis. Meer informatie en afspraak plannen via www.kvk.nl/microgef

[map id=”3″]

 

Ondernemersplaza

http://www.ondernemersplazaonline.nl/

Bezoekadres:
Printerweg 6 – (gebouw Kamer van Koophandel)
3821 AD  Amersfoort
036 524 86 00

ondernemersplaza@kvk.nl

Deel je mening

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.