WorldCleanupDay033 – Maak Amersfoort Keischoon!

zaterdag 21 september 2019   |   13:00 – 17:00 uur   |   DIverse locaties in de stad,…

Zaterdag 21 september is het World CleanUp Day. Een wereldwijde campagnedag waarbij in meer dan 168 landen ruim 35 miljoen mensen de strijd aangaan met zwerfafval.

Vorig jaar gingen tijdens de World Cleanup Day meer dan 300 amersfoorters aan de slag. Met sloepen, roeiboten en kano’s werd de Eemhaven en de Eem schoongemaakt. Al suppend werden de waterwegen van Vathorst onder handen genomen en ook rondom Winkelcentrum Emiclaer werden de handen door jong en oud uit de mouwen gestoken. Op de website https://www.worldcleanupday033.nl een terugblik van vorig jaar.

Ook dit jaar gaan we in Amersfoort weer, gewapend met prikstok en vuilniszak, de wijk in en de straat en het water op. Het liefst vanuit nog meer locaties, met nog veel meer mensen. U kunt daarbij helpen

 

Doe mee!
Een schone stad en leefomgeving kan niet zonder jouw hulp! Niet alleen op WorldCleanUpDay, maar elke dag! Help mee Amersfoort schoon en leefbaar te houden.

Heb je ideeen, suggesties voor plekken of aanpak? Weet jij buurtgenoten te enthousiasmeren voor een schone woonomgeving? Wil je als bedrijf of organisatie ook een bijdrage leveren aan een schone stad? We horen graag van je.

Meer informatie op http://www.worldcleanupday033.nl

 

WorldCleanUpDay033 is een initiatief van Matchpoint Betrokken Ondernemen, JCI, Rotary Young Ambition en wordt ondersteund door Gemeente Amersfoort en een groot aantal betrokken ondernemers. Voor meer informatie zie: https://www.worldcleanupday033.nl

Deel je mening

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.